Om Ergostar

Om os

Ergostar historien

Historien om Ergostar begyndte i 1991 hvor virksomheden og idéen blev født.

Det var drømmen om at producere højkvalitets  ergonomiske kontorstole i internationalt design, der blev startskuddet. 

I 1995 startede vi et tæt samarbejde med en række arkitekter og designere. Heriblandt danske Mads Odgaard som er en af Danmarks mest innovative og produktive. Mads Odgaard er f.eks designeren bag Torso og Cadeau kontorstolene.


Dansk kvalitet og fleksibilitet

Ergostar har en lang tradition for udvikling og produktion af ergonomiske kontor-og arbejdsstole. Vi har egen polsterafdeling i Farum og udvikling, montage og forsendelse sker fra topmoderne faciliteter i Osted ved Roskilde. 

Vi er således meget fleksible omkring vore kunders ønsker og kan f.eks levere samtlige stolemodeller i alle farver i løbet af blot 14 dage.

Ergostar i fremtiden

Selvom Ergostar nu har lavet stole i 25 år, så fortsætter vi udviklingen af nye modeller og vil også i fremtiden være en professionel og seriøs leverandør af Kontorstole, Sadel-og Supportstole samt Stole til Undervisningssektoren. 

Vi sælger og distribuerer vores stole gennem et netværk af dygtige forhandlere i hele Skandinavien. Vore forhandlere er alle specialister indenfor ergonomiske kontor-og arbejdsstole.Ergostar_om_os.jpg