Farver for enhver smag - du vælger selv

Er du til klassisk sort eller vovet rød?

hos Ergostar vælger du selv ...

Farver for enhver smag - du vælger selv

Farver for enhver smag - du vælger selv

Er du til klassisk sort eller vovet rød?

hos Ergostar vælger du selv hvilken farve din nye stol skal have.

Vi polster selv vores stole i den farve du ønsker og arbejder kun med topkvalitets tekstiler med høj slidstyrke. Hos Ergostar har vi i mange år selv polstret vores stole på eget værksted, derfor har vi også rigtigt godt kendskab til processen og er ikke afhængige af eksterne samarbejdspartnere.

Det er din fordel og garanti for at du altid får samme høje kvalitet og ensartethed.

Tekstiler og kunstlæder

Udover kvaliteten af selve polstringen ligger vi også stor vægt på at arbejde med tekstiler og kunstlæder i absolut højeste kvalitet. Så din nye stol kan holde i mange år fremover. Som standard betrækker vi stolene med 3 typer:

  • Fame uldstof
  • Comfort microfiber
  • Richmond kunstlæder

Men skulle du have et særlig ønske er der også mulighed for at imødekomme det.

Kvalitet og slidstyrke

De tre typer polstringer vi arbejder med giver hver især vores stole helt forskellige udtryk, men gør også at de kan bruges i vidt forskellige arbejdsmiljøer.

Fame
Fame uld polstring er den klasssiske type stof til kontorstole og sadelstole i tørre miljøer. Den har et højt indhold af uld, der gør den blød at sidde på, men naturmaterialet gør den også særdeles åndbar. Fame består af 95% new zealandsk uld 5% polyamid, og har en slidstyrke på 200.000 martindale.

Richmond kunstlæder

Richmond kunstlæder er den type polstring vi bruger når stolen skal kunne tåle hyppig rengøring samt kunne tåle meget slid. Richmond kan rengøres med sprit og har antibakterielle egenskaber der gør den modstandsdygtig overfor f.eks. MRSA og colibakterier.

Derudover indeholder den ingredienser der sikrer mod fugt og skimmel - og den er også brandhæmmende.

Richmond har en slidstyrke på over 300.000 martindale.

Comfort Microfiber

Comfort er en microfiber tekstil der i udseende kan minde lidt om ruskind, og giver stolen en fin glat overflade. Comfort er sammensat af 88% polyester og 12% polyurethane - sidstnævnte der gør den ekstra elastisk. På trods af det lidt sarte look er den nem at rengøre, og pletter eller skidt kan oftest børstet væk eller tørres med en fugtig klud.

Comfort microfiber har en slidstyrke på 150.000 martindale og indeholder antistatiske og brænd hæmmende fibre.

Relaterede artikler